Anmälan har öppnat till TjurRuset 2016

Har du sprungit årets lopp, eller missade du att anmäla dig? Nu har du chansen. Vill du ha en grym utmaning att träna inför så är TjurRuset helt perfekt. Det finns ingen anledning att vänta - anmäl dig redan nu till TjurRuset den 1 och 2 oktober 2016.
Till inbjudan och anmälan 2016 >>

Årets skitigaste film

Även dagens TjurRuset dokumenterades av Micke Sjöblom. Idag var träsken lite djupare, leran lite lerigare och backarna lite brantare. Kolla in filmen och se om du kan se dig själv, och kanske en eller annan kändis.
Till filmen >>

Grymma bilder från söndagens TjurRuset

Jodå, han har varit i farten i dag igen. Vår fotograf Ryno Quantz som varken bangar lera, vatten eller branta backar. Titta på bilderna. Njut. Och anmäl dig sedan direkt till TjurRuset 2016.
Till bilderna från KalvRuset>>
Till bilderna från TjurRuset >>

Stort tack alla deltagare i TjurRuset och KalvRuset 2015

Grattis! Ni har klarat ett av de tuffaste TjurRuset genom tiderna. Backar som gav mjölksyra. träsk som sög fast rejält och lera som gjorde banan grymt slipprig och hal. Totalt startade 10 082 löpare under lördagen och söndagen i TjurRuset och KalvRuset. Grymt bra jobbat. Och riktigt lerigt välkomna till TjurRuset och KalvRuset 2016 - hoppas vi ses.

Grattis till Jonatan Svensson som vann herrklassen

Söndagens TjurRuset visade sig bli tyngre och tyngre. Jonatan Svensson,HM blev första kille i mål på tiden 52:38. På andra plats kom Fredrik Stenbeck, Åkersberga spring på 52:54 och tredjeplatsen knep Mattias Berglund, Sundsvall på 53:21. Ett varmt grattis till er alla.
Till resultatlistan >>

Grattis Maria Strömberg som vann damklassen

Vinnare av söndagens damklass blev Maria Strömberg, Fagersta på tiden 57:24. På andra plats kom Helena Wallin, IF Linnéa, 57:32 och på tredje plats kom Matilda Häggström, Uppsala, 59:11. Ett varmt grattis till er alla.
Till resultaten >>

En grymt grisig film från lördagens TjurRuset och KalvRuset

Micke Sjöblom tog med sig filmkameran runt banan. Här får du en härlig (eller skrämmande ...) känsla av vad som hände längs banan under lördagens lopp. Ha en mysig filmstund.
Film KalvRuset >>
Film TjurRuset >>

Se bilderna från lördagens TjurRuset

Vår grymma fotograf Ryno Quantz trotsade leran, träsken och de djupa vattnen för att fånga deltagarnas strapatser. Kolla in bilderna, njut och se om du kanske hittar dig själv.
Till bilderna KalvRuset >>
Till bilderna TjurRuset >>

Lördagens TjurRuset blev en succé på alla sätt och vis

Ett stort tack till alla deltagare i lördagens TjurRuset och KalvRuset. Vilka hjältar ni är. Och vilken tur med vädret vi har haft. Nu pustar vi ut i några timmar - i morgon kör vi igen. Välkommen tillbaka då om du vill ha revansch. Annars ses vi nästa år igen.
Träffa några av KalvRusets deltagare >>

Grattis Mikael Nilsson som vann herrklassen

Ett stort grattis till Mikael Nilsson, Nansen XD, som vann herrklassen på fina tiden 47:05. På andra plats kom Daniel Nilsson, Lekeryd-Svarttorp SK på 47:48, och tredjeplatsen knep Fredrik Ousbäck, Räddningstjänsten Östra Skaraborg, på 47:55, som därmed vann Brand SM. Ett riktigt lerigt grattis till er alla.
Till resultaten >>

Petra Kindlunds tredje seger i TjurRuset

Ett stort grattis till Petra Kindlund, Runacademy IF, som tog sin tredje raka seger i TjurRuset på tiden 55:08. Andra platsen knep Matleena Boström, Lidingö, på 55.20. Emma Holfve, Brudpiga RK, sprang in på tredjeplatsen på tiden 57:46. Grattis, grymt bra sprunget.
Till alla resultat >>

Se video på dig själv när du springer i mål

Se en kort video som visar när du springer i mål i lördagens TjurRuset eller i KalvRuset. Gå in i resultatlistan och klicka på ditt namn så visas en filmsnutt.
Till resultatlistan >>

Ladda hem ditt diplom

Nu kan du pryda väggen hemma eller på jobbet med ditt diplom som visar att du har genomfört TjurRuset eller KalvRuset. Klicka på ditt namn i resultatlistan. Längst nere på den sida som då visas finns en PDF-ikon med texten "Diplom". Klicka på den så laddar du hem ditt diplom.
Till resultatlistorna >>

Träna med oss – vi hjälper dig bli bättre löpare

TSM Running är Sveriges största träningsgrupp för löpare. Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under träningarna.
Vi springer i grupp en eller två dagar i veckan under hösten, vintern och våren Träningen utgår från Stockholms Stadion där vihar egna omklädningsrum.
I höst startar den nionde säsongen med TSM Running. Den 25 oktober är det Run Off och sedan fortsätter träningen fram till sista helgen i maj.
Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under våra gemensamma träningar. Du behöver inte vara någon stjärna för att hänga med. Klarar du av en mil under 70 minuter kommer du att klara av träningen.
Mer information >>

Nästa utmaning: Kraftprovet och folkfesten

Lördagen den 4 juni 2016 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 38:e gången. Det blir ett lopp att minnas– ASICS Stockholm Marathon är årets kraftprov och årets folkfest i huvudstaden. Vill du vara en av stjärnorna i nästa års stora löparfest kan du anmäla dig redan nu.
Info och anmälan >>