Kalvruset – för tuffa tjejer och killar


Kalvruset är ett lopp för alla tuffa killar och tjejer mellan 9 och 15 år, som vågar testa sin styrka på en verkligt krävande terrängbana. Upp och ner, lerigt och halt med naturliga hinder som måste forceras. Jobbigt, spännande och galet kul. 2017 avgörs Kalvruset lördagen den 30 september och söndagen 1 oktober.Anmäl dig här

Här hittar du lite kort info om våra anmälningsavgifter. Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt. Se vår prismatris nedan för närmare information om de olika nivåerna som gäller fram till loppet 2017.Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:

• Betala direkt hos din internetbank.
• Betala med Visa, MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

ANMÄL DIG HÄR >>>

• Vid anmälan anger du din eller din förälders mejladress så att vi kan skicka information om Kalvruset.
• Direkt efter anmälan får du ett bekräftelse samt ett betalningskvitto via mejl.

Observera att anmälan är bindande och personlig och inte kan överlåtas till någon annan löpare.

Tre spännande kilometer

Kalvrusets bana är riktigt krävande samtidigt som den är rolig. Banan är tre kilometer lång. Vi lovar att vi letar upp de brantaste backarna och de blötaste kärren så att du ska få något att bita i. 2014 avgjordes Kalvruset i Almnäs. Se video från det loppet! Antar du utmaningen?

Spring lördag eller söndag. Eller både och ...

De senaste åren har så många tjejer och killar varit intresserade av Kalvruset att loppet från och med 2015 införde vi två tävlingsdagar. Precis som Tjurruset. Välj om du vill springa lördagen den 30 september eller söndagen den 1 oktober 2017.

Max tusen löpare per dag

För att allt ska fungera bra längs den tuffa och krävande banan tar vi emot max tusen deltagare per dag till Kalvruset. 2015 blev båda dagarana fulltecknade innan anmälningstidens utgång. Håll koll på hemsidan. Där hittar du information om någon av tävlingsdagarna är på väg att bli fulltecknad.

Tuffaste loppet = Ballaste medaljen

När du genomfört Kalvruset får du en cool medalj som bevis på att du klarat årets tuffaste lopp. Dessutom delar vi ut hederspriser till de tre bästa i varje åldersklass. Vid målet bjuder vi alla deltagare bland annat på varm dryck, frukt och bullar.

Tidtagning

Det är tidtagning för alla deltagare. Resultatlistan publiceras på loppets hemsida direkt efter tävlingen.

Annan viktig information

Alla anmälda får information om Kalvruset samt nummerlapp hemskickat med posten i slutet av september. Tävlingsinformationen kommer även att finnas här på hemsidan. På hemsidan hittar du även:

• Startlistan
• Resultatlistan - där hittar du direkt efter loppet din tid och placering.


Kalvrusets träningströja

Passa på att köpa Kalvrusets träningströja redan vid anmälan. Det är en mörkblå kortärmad funktionströja med ”Kalvruset 2017” tryckt på bröstet. Skrynkeltålig och snabbtorkande. 100 % polyester.
Finns i storlekarna 130/140 cl, 150/160 cl samt S – L. Pris: 185 kr.
Tröjan kan också köpas på tävlingsdagen.


Frågor

Har du några frågor kontakta KalvRusets kansli måndag–fredag kl 9–12 och 13–16. Telefon 08-545 664 40.
E-post: info@tjurruset.se

Välkommen till KalvRuset 2017!
Arrangörsklubbar: Hässelby SK och Spårvägens FK.