Nattruset - årets mörkaste nyhet
30 september 2017


Tänk dig mörkret. Och elden som lyser upp din väg genom leran, träsken och djupaste skogen. Känn hettan, spänningen och en mjölksyra svart som natten. Missa inte premiären av Nattruset. Max 1500 deltagare.

Bli en av de första som deltar i Tjurrusets nattlopp Nattruset. Loppet är 5 kilometer och går på Tjurrusets bana lördagen den 30 september när mörkret har sänkt sig över skogen. Mer info kommer. Men passa på och säkra din plats redan nu. Vi tar emot max 1500 deltagare.

Anmäl dig här

Här hittar du lite kort info om våra anmälningsavgifter. Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt. Se vår prismatris nedan för närmare information om de olika nivåerna som gäller fram till loppet 2017.Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:

• Betala direkt hos din internetbank.
• Betala med Visa, MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

ANMÄL DIG HÄR >>>

Du måste ha fyllt 16 år (född 2001 eller tidigare) för att delta. Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Nattrusets allmänna villkor.
Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.

Du får en pannlampa!

Vi vet att du behöver en pannlampa när du springer Nattruset. Därför får alla anmälda en Energizer Vison HD+ (värde 200 kronor). Pannlampan har 225 lumens och en räckvidd på 70 meter - batterier ingår. Inget att vänta på med andra ord. Anmäl dig nu.

Banan

Nattruset är ett 5 kilometer långt lopp som har start och målgång på samma plats som Tjurruset. Och du kan känna dig säker på att Tjurrusets träsk blir en av dina största utmaningar i mörkret.

Banan kommer att lysas upp av eldar och facklor, men du får även ta hjälp av pannlampa om du vill.

Anmäl dig nu innan vi fyller loppet med max antal deltagare.
Välkommen in i mörkret!