Nu är siste deltagare i mål

Ett stort tack för i år. Vilka deltagare. Vilka funktionärer. Ni är grymma. Totalt dessa dagar har vi haft nästan 9000 deltagare ute på banan (lördag 4800 och söndag 4155). Vi har haft två fantastiska dagar med sol och värme. Liiiite dåligt med lera på grund av vackert sensommarväder - vi får hoppas på mer regn nästa år. Men mjölksyra bjöd vi på i överflöd.

Kolla in resultaten i Tjurruset och Kalvruset

Är du nyfiken på din tid - eller kanske kompisens. Eller undrar du vem som var snabbaste tjejen eller killen i mål. Gå in och kolla i våra resultatlistor.
Söndagens resultat >>
Lördagens resultat >>

Grymt jobbat Erik, Victor och alla andra killar

Först i mål av killarna i söndagens Tjurruset var Erik Ivarsson Sandberg, IFK Lidingö SOK, på tiden 49:18. På andra plats kom Victor Hallquist, Åsarna IK, 51:03 och trea blev Robin Pino, Uppsala, 53:01. Men självklart ett lika stort grattis till alla killar som har tagit sig i mål i årets tuffa Tjurruset.
Till alla resultat >>

Grattis Stina, Amanda och alla andra tjejer

Stort grattis till Stina Bladin, Lynx Multisport Team, som var först i mål på tiden 1:05:02. På andra plats kom Amanda Nilsson, Hammarby IF, på 1:05:59 och trea blev Lena Karlsson Holmer, IFK Moras OK, 1:06:58. Men självklart ett stort grattis till alla andra tjejer också.
Till resultatlistan >>

Stort grattis till alla Kalvar

Bra kämpat alla grymma kids som kutat, slitit i backen och skitat ner sig under Kalvruset. Är du nyfiken på din eller kompisarnas tid, kika i vår resultatlista.
Till resultatlistan >>

Bilderna från lördagens Tjurruset

Vår fotograf Ryno Quantz var ute på banan och plåtade. Tuffaste backen, leran, vattnet och kärret. Kolla in bilderna.
Lördagens bilder >>

Tjurruset lördag tackar för sig

Vilken fantastisk dag vi har haft. Nu är siste löpare i mål. Nästan 5000 deltagare har varit ute på banan i dag. I leran, träsket och skidbacken. Stort tack till alla deltagare, publik och funktionärer. Ni är grymma. Nu laddar vi för morgondagen.

Simon Karlsson var först i mål

Stort grattis till Simon Karlsson, Räddningst. Strängnäs & Ärla IF, som var först i mål i Tjurrusets herrklass - och Brand SM, på tiden 50:27. Tvåa blev Martin Stjernlöf, Eskilstuna friidrott på tiden 50:37. På tredje plats kom Mikael Nilsson, Team Nordic Trail, på 51:00.
Till resultaten >>

Petra var först i mål

Stort grattis till Petra Kindlund, Run Academy, som var först i mål i damklassen. Hon sprang den tuffa och backiga banan på 1:05:10. Tvåa blev Annelie Larsson, Bromma, på 1:06:27. På tredje plats kom Ann Ljungberg, Östervåla IF, 1:06:51.
Till resultatlistan >>

Tjurruset är i full gång

Äntligen. Tjurrusethelgen har startat. Tuffa deltagare, härligt väder och en 400 meter skidbacke precis i starten. Det ser ut att bli en fin helg med andra ord. Kolla gärna dina eller kompisarnas resultat här.
Till resultaten >>

Du kan direktanmäla dig till Tjurruset och Kalvruset söndag

Nu har anmälan till Tjurruset via hemsidan stängt. Men det är inte försent. Du kan göra en direktanmälan till Tjurruset söndag den 2 oktober på plats i Flottsbro. Gå till infotältet och anmäl dig senast en timme före start i din grupp. Öppet från kl 9. Pris: 600 kronor för Tjurruset och 250 kronor för Kalvruset
Läs mer >>

Bankarta med publikplatser för Tjurruset och Kalvruset

Behöver du förbereda dig mentalt för helgens upplevelse .... Nu kan du kika på bankartan och våndas lite över både skidbackar och träsk. På bankartan finns även bra publikplatser utmärkta. Vi hoppas du tar med dig en rejäl hejarklack - det kan behövas!
Tjurrusets bankarta >>
Kalvrusets bankarta >>

Tuff bana för Tjurruset och Kalvruset i Flottsbro

Tjurruset 2016 går i Flottsbro Friluftsområde. Här finns till exempel Stockholms högsta slalombacke - tror du att du kommer få springa där??? Dessutom sjöar, träsk, hård och kuperad terräng. "Ett av träsken är fruktansvärt", säger tävlingsledaren Tommie Nordh med skräckblandad förtjusning.

Grymma bilder från Tjurruset och Kalvruset

Vår fotograf Ryno Quantz bangar varken lera, vatten eller branta backar. Titta på bilderna. Njut. Och anmäl dig sedan direkt till Tjurruset 2016.
Till bilderna från Kalvruset>>
Till bilderna från Tjurruset >>